• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Pad van Kracht

“We nodigen jullie uit om ogen en oren, jullie gedachten en harten te openen en het magische te herkennen dat ons voortdurend omgeeft. In onze huidige tijd is men geneigd om de aarde als louter decor voor het menselijk doen en laten te zien. En om mineralen, planten en dieren alleen als dienaren van de mens te zien. We zijn vaak allang vergeten dat ze ook onze leraren kunnen zijn voor wie het menselijk hart zich te lang heeft afgesloten." Sun Bear, Noord Amerikaans Medicijnman (1929 -1992)

 

Pad van Kracht is een intensieve driedaagse kennismaking met het werk van de Bärenstamm.

De Bärenstamm is een vereniging van mensen, die zich bezighoudt met aardeverbonden spiritualiteit door de lessen van de noord-amerikaanse medicijnman Sun Bear door te geven. www.baerenstamm.de

Velen van ons hebben zich zodanig aan de maatschappij aangepast en zichzelf teruggehouden, dat we een aantal gaven en talenten niet of slechts weinig konden ontwikkelen. Vaak wordt dan die eigen kracht niet gevoeld en ingezet. Sun Bear heeft vaak benadrukt hoe belangrijk het voor natuurvolken is, dat ieder zich naar zijn/haar eigen unieke mogelijkheden ontwikkelt om zo zichzelf en de gemeenschap tot hulp te zijn.

In deze cursus (van vrijdag tot en met zondag) worden wegen en mogelijkheden getoond hoe jij je eigen Pad van Kracht kan gaan. Je wordt uitgenodigd tot ceremonieën en oefeningen in de natuur, bijvoorbeeld: de zweethutceremononie, pijpceremonie, medicijnwandeling, kennismaking met het medicijnwiel.

Ceremonieën en rituelen maken ons bewust van onze plaats op Moeder Aarde. Ze helen niet alleen Moeder Aarde, maar ook onszelf, de mensen en alle andere wezens uit de natuur. Dit proces van aardeheling is ook zelfheling.

Eerstvolgende Pad van Kracht : 20 -22 april 2018 . Klik hieronder voor meer informatie:

Pad van Kracht, 20-22 april 2018    Pfad der Kraft, 20-22 April 2018

 

Met enthousiasme bieden we nu ook een Pad van Kracht speciaal gericht op jongeren van 14 t/m 18 jaar. Lees meer daarover in de folder : 

Pad van Kracht Jongeren, 27 - 29 april 2018

 

Geschreven ervaringen van deelnemers: 

“…..  Voel me opnieuw en sterker verbonden, bijna verliefd op de aarde, het leven, mij. Het leven mag weer (door mij heen) stromen. Dankzij de liefdevolle uitnodigingen van Josien en Peter. Wat doen jullie dit mooi. Dank jullie voor de bedding voor deze verrijkende ervaringen.”

Pauline Becking, deelneemster Pad van Kracht ( april 2017)

 

"..... Oft denke ich an das wundervolle Wochenende bei euch. Es hat  mich so gestärkt. DANKE euch beiden von Herzen.

Mitakue ojasin .

Solveig, deelneemster Pad van Kracht (sept. 2017)