• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Gastdocenten

Regelmatig zijn er ook gastdocenten bij Centrum Indianenverhalen, bijv. voor (familie)opstellingen, numerologie, en sjamanisme uit verschillende windrichtingen.

Wilma te Paske

Met Wilma te Paske, die (Familie-)Opstellingen begeleidt, is in 2007 een spontane samenwerking ontstaan.  Josien zorgt voor de mooie plek, de organisatie rond aanmelding, informatievoorziening en betaling, en niet te vergeten voor de heerlijke veelzijdige biologische lunch. Daardoor kan Wilma zich focussen op het inhoudelijke werk. Een goede maaltijd is van belang als je intens innerlijke werk doet. De samenwerking is al 15 jaar plezierig en aanvullend naar elkaar. Er zijn dagworkshops waarbij je de keuze kan maken om een eigen opstelling te doen of als representant deel te nemen. Soms bieden we het aan als een 2-daagse: twee bij elkaar horende zaterdagen met dezelfde deelnemers, waarbij iedereen een eigen opstelling krijgt. Zie onze agenda en ook: www.wilmatepaske.nl 

 

John Lockley

John Lockley is een Sangoma(sjamaan) uit Zuid-Afrika. Hij reist de wereld rond met zijn programma 'The way of the leopard’. Een intens programma waar bij je leert je (meer) te verbinden met je voorouders die het leven aan je hebben doorgegeven, met je dromen en met de ‘silent hidden ones’. Sinds 2014 is John regelmatig in Miste met interactieve lezingen, individuele sessies, en meerdaagse intensives ‘The way of the leopard’. Wees alert op de agenda.

http://www.johnlockley.com/        

 

 

 

 

 

Angaangaq

“Je vraagt je wat je het meest ontbeert? Ceremonieën ontbeer je het meest. Er bestaat niets belangrijkeris in het leven dan ceremonieën” Angaangaq

Angaangaq is een sjamaan van Groenland, auteur van ‘Smelt het ijs in je hart’. Hij reist al vele tientallen jaren rond de wereld met zijn ‘pleidooi voor een spirituele klimaatverandering’. Hij nodigde zich - na de eerste live ontmoeting met Josien in 2011 – zelf uit bij Centrum Indianenverhalen. “I’m gonna visit you!” waren de magische woorden die hij sprak. En zo ging het: hij kwam in 2011 en 2013 …En wie weet komt hij onze plek weer eens aandoen.

http://icewisdom.com/       

 

Numerologen

Yvonne Luteijn en Gerrit Jansen zijn numerologen, die al vele jaren - op onze uitnodiging - als gastleraren avonden of cursussen numerologie verzorgen.

 

Olof Smit

Eartfather Olof Smit is opgeleid door een medicijnvrouw in de binnenlanden van Suriname. Hij kantelt spirituele blokkades. We nodigden en hem af en toe uit om een workshopdag bij ons te verzorgen. http://earthfather.eu/ . Olof is in 2019 overleden. Zijn inspirerende boek 'Vader Aarde en de aardse taal' is nog verkrijgbaar.

Anderen

Er zijn meer gastleraren die zo nu en dan gebruik maken van onze mooie plek en goede catering. We ‘verhuren’ onze ruimte niet sec, maar als er een goede klik is en we enthousiaste verbinding voelen voor wat je te brengen hebt kunnen we wellicht samenwerken.

Neem als je interesse hebt contact op met Josien.