• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Zweethutceremonie

Zweethutceremonie

“Stel dat me aan het einde van het jaar mijn favoriete Walhalla moment wordt gevraagd dan zeg ik ongetwijfeld; de zweethutceremonie bij Josien en Peter in Winterswijk. Waarom? is dan waarschijnlijk de volgende vraag. Dan zeg ik; omdat het me heel diep heeft geraakt ! Ik had in de zweethut het gevoel dat ik rechtstreeks met mijn ziel in contact stond…..” Aldus Julika Marijn, presentatrice van het tv- programma Walhalla, die als presentator deelnam en ervaring opdeed met diverse spirituele praktijken.

Seizoenswisselingsviering + Powwow trommelen en zingen

Seizoenswisselingsviering + Powwow trommelen  en zingen

“Make your own ceremonies” Sun Bear (Noord-Amerikaans medicijnman, 1929 -1992). Sinds de eerste zweethutceremonie op onze plek, begin van de lente in 2002, hebben we geen seizoenswisseling meer onbewust voorbij laten gaan . We vieren de wisseling van de seizoenen in een weekend dicht bij de officiële datum en kondigen die datum ruim van tevoren aan.

Pad van Kracht

Pad van Kracht

“We nodigen jullie uit om ogen en oren, jullie gedachten en harten te openen en het magische te herkennen dat ons voortdurend omgeeft. In onze huidige tijd is men geneigd om de aarde als louter decor voor het menselijk doen en laten te zien. En om mineralen, planten en dieren alleen als dienaren van de mens te zien. We zijn vaak allang vergeten dat ze ook onze leraren kunnen zijn voor wie het menselijk hart zich te lang heeft afgesloten." Sun Bear, Noord Amerikaans medicijnman (1929 -1992)

Werken met je voorouders

Werken met je voorouders

"Wie heeft zich ten volle gerealiseerd dat onze geschiedenis niet in dikke boeken is opgeslagen, maar levend aanwezig is in ons eigen bloed?" Carl Gustav Jung . Citaat in het boek 'Bestaansrecht' door Maarten Oversier

Hypnotherapie bij Josien

Hypnotherapie bij Josien

Wat is hypnotherapie ? Hypnotherapie is een behandeling waarbij je onder hypnose gebracht wordt: in een staat van diepe ontspanning. Tijdens de hypnose blijf je bij bewustzijn,  maar je onbewuste wordt door de begeleiding van mij als therapeut gefocust op oplossingen voor het probleem waar je doorheen wilt werken.

Peter Masseert

Peter Masseert

Het is zover ! Al sinds mijn twintiger jaren zeggen mensen die ik masseer dat ik daar méér mee zou mogen doen. En ook nu nog, in de kringen waarin ik tegenwoordig verkeer, word ik aangemoedigd om er werk van te maken. Mijn favoriete masseuse vertelt mij: “Wat ik kan, dat kan jij óók!” Nou dan, hier ben ik, Peter Melchers !

Stembevrijding

Stembevrijding

“Zingen is geen kunstje dat sommigen wél en anderen niet beheersen, maar een natuurlijk fenomeen- even natuurlijk als ademhalen en nog natuurlijker dan spreken” Jan Kortie, oprichter Academie voor Stembevrijding

Vuurloop

Vuurloop

“There is a native American teaching that says there are times when life hands you a square centimeter of chance. And if you have the courage to grab that centimeter, your life will be transformed in an instant.” Peggy Dylan, oprichtster Sundoor (internationale School voor Vuurlopen en Transpersoonlijke Educatie)

Coaching LouterJosien

Coaching LouterJosien

"Een coach helpt je om te zien wat je niet kon zien, helpt je te horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn, wat je altijd al wist dat je kon zijn." Alex Engel (oprichter Nederlandse Orde van beroepscoaches)

Gastdocenten

Gastdocenten

Regelmatig zijn er ook gastdocenten bij Centrum Indianenverhalen, bijv. voor (familie)opstellingen, numerologie, en sjamanisme uit verschillende windrichtingen.