• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Josien Krosenbrink

"Die die die Erde hütet - Zij die de aarde hoedt"

Ik ben geboren in 1960 op een gemengd boerenbedrijf in Miste bij Winterswijk, waar ik sinds 1991, terug van weggeweest, weer woon.

Via allerlei omzwervingen (een universitaire studie biologie, samen met Peter het ouderschap van 3 prachtige kinderen, leerkracht humanistisch vormings onderwijs, schoolleider op vrije scholen en medewerker in een natuurvoedingswinkel) ben ik nu daar waar mijn grootste uitdaging ligt, mijn eigen onderneming. De kiem daarvoor werd gelegd in 1999 door numeroloog Gerrit Jansen: “Jij bent zeer geschikt voor een eigen onderneming.”

Ik zei: “Ja, mijn man heeft een natuurvoedingswinkel en ik werk mee.”

Gerrit : “Nee, hij niet. Jij !!! ” Ik moest wel lachen, en snapte echt niet waarover hij het had. Onderneming ? Ik ?Waarin dan ? Ik had geen flauw benul…..

Negen jaar later in 2008 ben ik als ondernemer gestart met Centrum Indianenverhalen.

Het centrum waar ik sindsdien al mijn passies verenigd weet in het begeleiden van mensen op zoek naar hun eigen krachtbron: door als watergieter zweethutceremonieën te begeleiden om oude ballast los te laten, door mensen hun grote potentie te laten ervaren bij een vuurloop en door mannen en vrouwen te begeleiden bij de magische Maandans. Ook ben ik opgeleid als stembevrijder aan de Academie voor Stembevrijding. Als LouterJosien coach ik mensen individueel op hun levenspad. Nu ook als hypnotherapeut, waarbij je met onzekerheden, angsten, fobieën of trauma's bij me terecht kan. Naast dit alles bereid ik met plezier heerlijke biologische maaltijden voor de mensen die hier programma's volgen. Ik heet je graag welkom op het prachtige stukje aarde waar ik geboren ben: Kotmansnieuwhuis in Miste.

NB: Ik heb een jarenlang innerlijk proces doorlopen rond het thema orgaandonatie. De nieuwe wet op orgaandonatie, die inmiddels is ingegaan, heeft geresulteerd in het schrijven van mijn persoonlijk verhaal. Je kunt het lezen in: Een goede dood pdf.

26 maart 2018, Papa 100 jaar.pdf  

Ik voel me geïnspireerd door 'De Uitnodiging' door Oriah Mountaindreamer: De Uitnodiging.pdf 

Het artikel 'Ceremonie van het leven komt vóór de ayahuascaceremonie' heb ik vertaald en is gepubliceerd in De Koorddanseronder de titel:  Spiritueel materialisme en de ayahuascaceremonie

 

 

 

Peter Melchers

"Dancing Wolf - Dansende Wolf"

Geboren in 1959 in Schiedam. Via Wageningen en Winterswijk ben ik in 1991 terechtgekomen in Miste, waar we dertien jaar een zorgtaak voor Josien's moeder op ons hebben genomen.

Na een afgebroken studie aan de Landbouwhogeschool in Wageningen volgde een afgemaakte hbo-opleiding tot docent dramatische vorming. Samen met Josien deel ik het ouderschap van drie prachtige kinderen. In 1994 heb ik de Winterswijkse natuurvoedingswinkel overgenomen en daar als zelfstandig ondernemer tot 2006 gewerkt. Momenteel ben ik werkzaam in de promotie en distributie van regionaal geproduceerde biologische levensmiddelen. Met veel plezier !

Mijn eerste zweethutceremonie maakte ik mee in 1999, en sindsdien ben ik met veel enthousiasme op het pad van de aardeverbonden spiritualiteit. Het Introductie-programma van "Der Bärenstamm": "Tanzen mit der Kraft" volgde ik in 2003; dit programma heeft mij, net als vele anderen, zeer bewogen. Sinds 2005 ben ik  watergieter van zweethutceremonieën en vanaf 2011 begeleider van de mannengroep bij de Maandans hier op ons eigen terrein. In november 2020 vond ik de moed om ook mijn massagekunst aan te bieden.

 

Tv-opname van een vuurloop bij ons :

Filmpje van Omroep Gelderland over onze plek in de buurtschap Miste :