• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Peter Masseert

Het is zover ! Al sinds mijn twintiger jaren zeggen mensen die ik masseer dat ik daar méér mee zou mogen doen. En ook nu nog, in de kringen waarin ik tegenwoordig verkeer, word ik aangemoedigd om er werk van te maken. Mijn favoriete masseuse vertelt mij: “Wat ik kan, dat kan jij óók!” Nou dan, hier ben ik, Peter Melchers !

Peter Masseert

Ontspanningsmassage ontspant de spieren en zorgt voor een betere doorbloeding. Hierdoor worden extra zuurstof en bouwstoffen aangevoerd, terwijl afvalstoffen afgevoerd worden. Pijnlijke spieren zullen zich versneld herstellen.

Door de aanrakingen maakt het lichaam extra hormonen aan, waardoor je letterlijk en figuurlijk beter in je vel komt te zitten.

Soms heb je extra ondersteuning nodig, zeker in roerige tijden als deze. Als je dat herkent, kan ik je helpen met een ontspanningsmassage.

Het brengt je op een liefdevolle manier in contact met je gevoel en zorgt voor bewustwording van wat je lichaam je te vertellen heeft. Je zelfgenezende vermogen  wordt geactiveerd. Je zult je vitaliteit weer gaan ervaren. Het is bovenal ook gewoon fijn !

Zie een regelmatige massage, juist in deze tijd, als een goede onderhoudsbeurt voor je lichaam en geest!

Ik maak gebruik van technieken uit de ontspannings- en energetische massage, Shiatsu en holistic pulsing (wiegen).  Ik werk vanuit mijn intuïtie maar het uitgangspunt blijft: het is JOUW massage.

Jij bepaalt zelf, binnen mijn professionele grenzen, wat en hoe en waarmee er gemasseerd wordt. En of je wilt dat we in stilte werken of met muziek op de achtergrond. Je mag ook je eigen muziek meenemen op CD.

De massagetafel staat voor je klaar in Het Kleine Huis op ons erf, een fijne veilige plek met de heerlijke warmte van een houtkachel.

Een ontspanningsmassage bij mij duurt ongeveer 90 minuten. Vooraf hebben we een gesprek om je wensen en je grenzen helder te krijgen. Na afloop is er een kop thee en gelegenheid om nog wat te delen, als je dat wilt.

Investering : de waarde van een sessie is € 85 

Wil je een afspraak maken of heb je vragen, dan kun je me een appje sturen: 06 18775862

Of een e-mail naar info@centrumindianenverhalen.nl

Bellen of inspreken op dit nummer mag ook : 0543-565540

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Peter Melchers

Brinkeweg 28a

7109 BN Winterswijk-Miste