• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Retraite in Het Kleine Huis

Retraite in Het Kleine Huis voor wie behoefte heeft aan bezinning en ruimte voor zichzelf.

Heb je behoefte aan bezinning op een mooie plek in de natuur?

Ruimte voor jezelf, even weg van je leven van alledag ?

In Het Kleine Huis op ons erf heb je de beschikking over eenvoudig comfort van een goed bed, een paar fijne stoelen, een prachtig uitzicht, een houtkachel (evt. aangevuld met een elektrische), een koelkast en een kleine badkamer.

Er is geen tv of wifi en we raden je aan om je telefoon ook thuis (of uit) te laten, opdat je echt tot jezelf kan komen. Er is wel een eenvoudige radio-cd speler, dus je zou evt. cd’s kunnen meenemen.

Er is gelegenheid om zelf koffie en thee te zetten.

Wij zorgen voor je biologische maaltijden.

Die krijg je in het huisje bezorgd, maar als je behoefte hebt kun je soms ook bij ons aanschuiven. Jouw  behoeftes en wensen staan centraal.

In principe bestaat de retraite uit 3 etmalen : je komt bijv. rond 14.00 uur en de retraite eindigt 3 dagen later rond 14.00 uur.

Inbegrepen is één persoonlijke sessie: 

een massage door Peter, of een (wandel)coaching-  of hypnotherapiesessie door Josien.

Mocht je behoefte hebben aan meer, dan  berekenen we dat extra.

Investering € 375 

Meer informatie : Retraite.pdf

 

Reacties :

Jean: "Het kleine Huis is groots! Zoveel dank voor alles, de warmte, het eten, de aandacht, (de muziek?), de lekkere pap, het aanraken van allerlei in beweging komends. Het samen eten! Het vuur! Het voelt alsof ik weken weg ben. Het te vroege vertrek kan m'n pret niet drukken. Thanx from the bottom of my heart, big hug, warm embrace...."

Dity : "Wat heb ik genoten die wonderschone dagen in het kleine huisje, de natuur, stilte, het Zijn en de fijne gesprekken, die we hadden. Oohh ja, én jouw overheerlijke maaltijden!! 💚 "